Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Kur... wkurzyłem się już na niego. Piszę na gg do Daniela, on oczywiście na Zaraz wracam, nie odpisuje, a opis co chwila zmienia i gada z kimś przez opis... Zero odpowiedzialności z jego strony.
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 3 Styczeń 09, 20:41
Pokusiłem się i delikatnie mówiąc napisałem mu, że tak jak on nas, tak samo my mamy go w... poważaniu, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi za użyte "my".
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 4 Styczeń 09, 10:51
Ojj, zakochał się chłopak. Jak ładna, mądra i sympatyczna (są takie, które spełniają te 3 warunki?!) to wybaczymy, co?
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 5 Styczeń 09, 11:56
Może przemianujemy ten dział na "ogłoszenia matrymonialne"? "Szukam mądrej, ładnej i niech dobrze gotuje!" Odyn, przejdzie?
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum