Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusader, Kingdoms
Wysłany: 26 Sierpień 10, 01:06
No to i ja się pochwale... bo coś temat ostatnio śpi... dziwie się trochę ze jeszcze u nikogo nie widziałem budowy ośmiokątnej
wykorzystując prawie cały teren osiągnąłem grube mury i zarazem dużo miejsca w środku co daje max. 200 wojaków a wraz z potrzebą można osiągnąć dodatkowe 80, przesuwając małe wierze do przodu, lub całkowicie je usuwając
Ostatnio zmieniony przez kubu65 26 Sierpień 10, 10:31, w całości zmieniany 4 razy
Na miniaturkach wygląda świetnie. Mógłbyś jednak naprawić linki lub wrzucić na inny serwer, bo nie można zobaczyć tych zdjęć w pełnym rozmiarze...
Niestety, jak się później sam przekonasz, twój zamek jest dość łatwy do pokonania. Wojsko wroga będzie pchało się do twojej siedziby w miejscach, gdzie mur jest równoległy do białej linii. A tam, za niezbyt grubym murem masz wartownie, które bardzo łatwo jest zniszczyć. Dlatego w tych miejscach powinno stawiać się duże wieże, natomiast wartownie w rogach.
Gra w: Crusader, Kingdoms
Wysłany: 26 Sierpień 10, 10:30
No tak wojsko zawsze pcha się na mury o których napisałeś, przyznaje że to był błąd, chodź na upartego można zniszczyć dwie wartownie a w zamian postawić wieże, no ale to może kiedyś bo i tak narazie to tyle co obóz atakuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum