Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Twierdza2
Wysłany: 23 Sierpień 10, 15:42 Jak "zrobić" lorda w edytorze?
Witam! Dopiero co wczoraj kupilem strongholda2 i od razu wziolem sie za editora... mam taki maly problem, jak zrobic lorda? bo bez nie go niestety nie mozna grac na edytowanych mapkach Proszę o szybka odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez Kacper 3 Sierpień 11, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Twierdza2
Wysłany: 23 Sierpień 10, 15:46
Polskie znaki mi nie dzialaja Przemusia to ze jest w jednostkach to ja wiem ale probowalem wszystkich i nic odrazu kleska a ciekawe tez jest to ze na poczatku gry jest odglos miecza i kleska
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 24 Sierpień 10, 06:09
Nie znam się dobrze na edytorze do dwójki, ale cele ustawia się gdy włączasz edytor masz dwa okienka - po lewej minimapa, po prawej misje. Cele są tylko w misjach wojennych i pokojowych, w wolnej budowie i królotwórcy nie ma. No i chcesz jakąś misję wojenną to bierzesz wojenna (na górze wybierasz) i klikasz w prawym okienku na Misja 1 i otwiera się nowe. Piszę że jest przegrana jeśli lord umiera. Wybieramy strzałkę i potem nowa misja. Wybieramy edytuj daną misję i usuwamy zdarzenie lord umiera. Nowe zdarzenie i tu się ustawia cele. Na górze - co je uruchamia, np. Zawsze, Zdobyte wrogie złoto itp. Na dole co się dzieje, np. Inwazja, Wygrana itp.
Tylko tyle mogę ci pomóc bo mam ten sam problem że piszę Przegrana Poczekaj, na tym forum są chyba dwie osoby które znają się na tym edytorze
_________________ "Tam gdzie wrogów k*pa,
i tam najlepszy szermierz d*pa."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum