Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 17 Grudzień 08, 13:15 Przeciwnicy z Warchest'a
Istnieje możliwość ściągnięcia dodatkowych postaci (Opat, Emir, Marszałek, Nizar, Wezyr), opisanych TUTAJ
Każdy kto nie miał okazji, a chciałby zmierzyć się z nowymi komputerowymi graczami może ściągnąć paczkę zawierającą ich pliki oraz zainstalować ich zgodnie z instrukcją tam zawartą.
[Czy potrzebne jest hasło?]
Tak, aby rozpakować plik z postaciami, należy podać hasło:
Kod:
stronghold.gry-online.pl
UWAGA! Wielkość liter ma znaczenie. "Stronghold.Gry-Online.pl"/"STRONHOLD.GRY-ONLINE.PL" itp. nie są poprawnymi hasłami i za ich pomocą nie można rozpakować archiwum.
[Instrukcja pobierania]
Aby ściągnąć plik z serwera Uploader.pl należy kliknąć w link, a następnie odczekać ok. 60 sekund i wcisnąć przycisk "Pobierz plik".
W tym samym czesie plik może ściągać tylko jedna osoba.
W serwisie Hostuje.net wystarczy przepisać kod z obrazka, zaznaczyć "Oświadczam, że zapoznałem(am) się z treścią regulaminu i go akceptuję." a następnie kliknąć "Pobierz Plik".
Ściągany plik jest skompresowany w rar'ze. Rozpakowujemy go WinRARem (tu właśnie potrzebne jest hasełko) i wstawiamy odpowiednie pliki do odpowiednich katalogów (binks'y, aiv'y...). Wszystko opisane jest w pliku "JAK ZAINSTALOWAĆ !!!"
Potem tylko trzeba włączyć grę i cieszyć się nowymi postaciami.
[Najczęściej zadawane pytania]
1. Czy za pobranie paczki z dodatkowymi postaciami muszę zapłacić?
- Nie. Ten plik można pobrać całkowicie za darmo.
2. Po zainstalowaniu postaci gra zmieniła język na angielski. A ja chcę polski!
- W pliku "JAK ZAINSTALOWAĆ !!!" znajduje się dokładny opis co należy zrobić, aby mieć angielską wersję albo polską z "krzaczkami". W paczce są również potrzebne do tego pliki.
3. Hasło do spakowanego pliku nie działa.
- Upewnij się, że posiadasz odpowiedni program do rozpakowywania plików *.rar ; Sprawdź, czy hasło wpisujesz prawidłowo. Nie zapomnij o dużych literach!
4. Czy po wgraniu nowych postaci mogą nie działać niektóre dźwięki w grze?
- Nie. Po dodaniu nowych postaci działają wszystkie dźwięki pod warunkiem, że samemu nic się nie namieszało.
5. Czy ktoś mógłby wysłać mi ten plik na pocztę?
- NIE. Nikt nie wyśle tak dużego pliku pocztą. Posty zawierające prośbę o wysłanie tego pliku e-mailem będą natychmiast kasowane.
6. Po dodaniu nowych postaci trainer do Crusadera nie działa
- Trainer nie będzie działał, ponieważ podmieniony został plik .exe
Lepiej przejść grę bez używania oszustw...
7. Przy starych przeciwnikach są normalne opisy ich, a przy nowych nie ma ?? Co mam robić ??
No cóż, opisy są tak zaprogramowane i raczej nie da się nic zrobić... Ale bez opisów da się grać !!!
W tym wątku można pisać o problemach, których rozwiązania nie ma w tym poście.
Niepotrzebne posty będą usuwane.
Od 25.08.07r. aby zdobyć hasło do paczki dodatkowych postaci nie trzeba rejestrować się na forum.
Post autorstwa White'a z fora.pl
Ostatnio zmieniony przez Odyn 10 Sierpień 09, 14:41, w całości zmieniany 1 raz
Jaki jest język tekstów w grze po "przeklejeniu" i zmianie nazwy? Właściwie, to pytanie retoryczne, bo z angielskimi napisami nie ma mowy o krzakach...
Nie wiem w jaki sposób, ale nie podmieniłaś pliku cr.tex prawidłowo.
Jaki jest język tekstów w grze po "przeklejeniu" i zmianie nazwy? Właściwie, to pytanie retoryczne, bo z angielskimi napisami nie ma mowy o krzakach...
Nie wiem w jaki sposób, ale nie podmieniłaś pliku cr.tex prawidłowo.
Nie spotkałem się do tej pory z krzakami w angielskich napisach. Nie wyobrażam sobie też w jakich miejscach mogłyby one występować. No ale skoro są, to chyba lepiej użyć pliku crPL.tex i mieć polskie nazwy
Niestety nic nie da się zrobić. Przy operacji implementowania przeciwników tracimy znaki bezpowrotnie. Jedynie ó działa [ Crack jest angielski i stąd ten problem ]
//edit: Jak ktoś umie wrzucać to ma polską mowę i brak polskich znaków. Inni przy wrzucaniu mają angielską mowę i brak polskich znaków ;P
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 23 Sierpień 10, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum