Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Właśnie idę w plan, te po lewej chcę zburzyć i zbudować od nowa, a te po prawej górze są planem, tylko tak jakoś zmieścił mi się jeszcze jeden więcej ^^
Nie pomyliły ci się strony? Lewa jest całkowicie w porządku, natomiast prawa jest pomieszana. Ale mocno odradzam burzenie budynków. Nie odzyskasz ani flag, pieniędzy ani przekazanych surowców. Lepiej buduj na razie z lewej strony, tak jak pisałem, a prawą będziesz wypełniał później.
Tak wygląda u mnie realizacja planu, który przedstawiłem na początku tematu:
Tak, słyszałem o tym wczoraj, koleś w stolicy usunał gildię, okazało sie że jak ją wymaksowali to może już wszystko budować, czekam na potwierdzenie i może sam coś wywalę
Odyn, to bug, czy tak specjalnie zrobione?
Steward z mojej parafii twierdzi, że to samo było w afla 3. Usuwaj
Nie wiedziałem o tym... Według mnie to raczej niezamierzony błąd, niż celowe działanie deweloperów. Jeśli ktoś pochwali się o tym na forum SK, to pewnie za niedługo FFS zmienią to
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 20 Sierpień 10, 13:57
Odyn, jestem w frakcji gdzie są forumowi moderatorzy z Kingdoms i też tam dostałem info, że po usunięciu budynku zostają bonusy Ale nie zamierzamy i tak póki co kasować.
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Nie pogniewamy się, jak będziesz przemycał więcej takich ciekawych informacji od nich Zapraszam do nowego tematu, w którym będziemy spisywać tego typu wiadomości.
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 22 Sierpień 10, 18:24
Zobaczy się, póki co screeny z parafii w której rządziłem *baraki w rzędzie gdzie są gildie to robota nowego stewarda i to długa historia:
http://i37.tinypic.com/34hbepf.gif
No i objąłem właśnie władzę w 2 parafiach, oto ich screeny:
Staines (tu na pewno wywalę 1 baraki i statuę, dalej będzie się patrzeć):
http://i34.tinypic.com/296g0ub.gif
Wokingham (tu będę się starał wpasowywać ale coś pewnie ostatecznie poleci, nie wiem po co ta rybna gildia jak tu nikt ryb nie ma...):
http://i34.tinypic.com/2s7yqkp.gif
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum