Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Siema gram w twierdza juz parę lat po wydaniu warchesta zacząłem grac . Jak robie mapki wszystko jest ok ale chcialem spytac czy moge przerobic standardowa mape .
np. mapa Rzeka chcialbym wiecej rzeczy dodac albo Oko byka ("w dziesiatke" w warchescie) chcialbym zrobic przejscie przez rzeke na samej gorze mapy
bo zawsze osoba (komputer) ktury tam ma siedzibe robi po drugiej stronie rzeki farmy i musi przejsc przez pol mapy zeby sie tam dostac .
I pytam sie was czy da sie jakos je przerobic . Glownie oto chodzi zeby skopiowac mape na zapis ktury moge odtworzyc w edytorze
Zaznacz mapę, którą chcesz przerobić -> kopiuj -> wklej -> pojawia się Kopia: nazwa_mapy -> Edytujesz to, wywalasz oryginalną, kasujesz Kopia:_ -> gotowe. Chyba tak to sie robiło .
Nie działa , próbowałem też zapisać na save który dało się odtworzyć w edytorze ale po zapisaniu The Bulls Eye.map na save nie dało się później jej odpalić ;(
Gra w: Crusader - Crusader Extreme
Wysłany: 29 Sierpień 10, 16:14
Hehe ten sam problem co ja miałem. Tyle że Crusader map tols po jego instalacji wyskakiwał mi błąd z którym nie mogłem sobie poradzić i program się wyłączał a co było tego przyczyną nie wiem. Ja bym polecił ci program który polecił mi Bordinio czyli Mapunlocker z nim dałem rade o to link http://gamedata.box.sk/_c...ocker_v120k.zip
_________________ Nie mam pomysłu na ciekawy PODPIS więc niech będzie o taki xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum