Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 8 Sierpień 10, 18:47 [problem techniczny] Błąd podczas uruchomienia gry
Nie spodziewałem się, że kiedyś będę musiał napisać taki temat . Jakoś mnie wzięło na SH II no i sobie zainstalowałem... Wszystko fajnie, chcę włączyć i dupa. Błąd. Gra jest oryginalna, wydanie SuperSeller, wersja Deluxe. Wcześniej nie miałem podobnych problemów... Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc .
PS. Uprzedzam pewnie pierwsze pytanie - tak, zainstalowałęm ponownie, i to 4 razy, raz bez żadnych Patchy, potem z Patchem PL tylko napisy, następnie z Patchem PL napisy i dialogi, i na koniec z Patchem 1.4.1 PL ze stronki (link Rapidshare).
Dzięki wielkie. Tylko nie przeczytałem do końca Twojego posta i wkleiłem do folderu z grą i działa . Ale swoją drogą to dziwne, że nie było takiego pliku, już nieraz instalowałem i grałem normalnie... Może to przez to, że teraz pierwszy raz na oryginalnym XP ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum