Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 12 Lipiec 10, 12:31 Nowy patch do Stronghold 2
W końcu dostałem oficjalne informacje od Cenegi (Jednak 5 maili z mojej strony i o wiele więcej od graczy starczy )
na temat nowego patcha do Stronghold 2.
Przede wszystkim, patch ma zlikwidować przymus aktywacji gry od wersji 1.4.1 który polegał na wydzwanianiu do Cenegi lub pisaniu maili aby móc zagrać w Stronghold'a (nie muszę chyba mówić jak uciążliwe to było)
Na dodatek ma umożliwić grę na Systemie operacyjnym Windows 7.
Cenega podaje, że prace wciąż trwają ale są bliżej niż dalej. Pozostaje nam (użytkownikom Windows 7) tylko czekać...
P.S. Witam na forum gdyż nie zdążyłem się przywitać .
_________________ Po co to czytasz skoro i tak jutro zmienię/usunę konto/dostanę bana(niepotrzebne skreślić)??
Nie wiem jak was ale mnie cieszy to ze nie bedzie trzeba pisac/dzwonic do cenegi...
[ Dodano: 28 Sierpień 10, 18:50 ] http://www.download.ceneg...system/?ID=1432 Jest ten zapowiadany patch ktory kasuje zabezpieczenie przez ktore trzeba sie kontaktowac sie z cenega.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum