Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystkie gry z serii
Wysłany: 2 Sierpień 10, 19:43
Cytat:
Proponuje również wybranie takich nazw zeby odrazu bylo wiadomo ze jestesmy z polski bo troche nas sie zebralo i bedzie trudno odroznic naszych od jakis angoli itp
Jakieś charakterystyczne Polskie nicki lub nick + podkreślnik (np: Lord_PL)
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 2 Sierpień 10, 21:11
WashingtonPLx napisał/a:
Cytat:
Proponuje również wybranie takich nazw zeby odrazu bylo wiadomo ze jestesmy z polski bo troche nas sie zebralo i bedzie trudno odroznic naszych od jakis angoli itp
Jakieś charakterystyczne Polskie nicki lub nick + podkreślnik (np: Lord_PL)
Bez urazy ale zawsze uważałem, że robienie nicka z PL jest trochę lamerskie
I nie mam zamiaru nicka zmieniać za bardzo (może ciut skrócę) tego co mam obecnie na Alpha4.
Nie wchodzi to nawet w grę żeby takie nicki robić. Jest to dosyć noobowskie i lamerskie?. Jakby to brzmiało LaharosPL. Można frakcje zrobić np Poland Soldiers albo coś w tym stylu.
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 3 Sierpień 10, 12:25
Ja się właśnie w swojej parafii dobrze dogaduję, pomijając to, że dużo roboty w nią już włożyliśmy i nie chcę się przenosić. Nawet jak by przenieśli się ze mną to byliby "wyobcowani" wśród zgrai Polaków
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Na Bete się piszę, na wspólną rejestracje ale na Alpha 4 nie mam zamiaru się przenosić.
Przeniosą się zapewne ci który źle zaczęli, leczy czy opłaca się im przenosić skoro w niedługim czasie ma być Beta?
Ktoś kiedyś dawał link do gram.pl czy jakieś innej strony z grami i tam pisało że można już zamawiać, a oni wyślą zaraz po tym jak dostaną, czyli pewnie w dzień premiery. Pisało też że ma wyjść w październiku. Ile w tym prawdy nie wiem.
Osobiście chciałbym aby alpha4 potrwała jeszcze jakiś czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum