Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1,SH:C,extreme
Wysłany: 31 Lipiec 10, 18:34
Gdzie łucznicy i chłopi Nod18?Ale zamek niezły.A oto moja twierdza po małym remoncie:
Kto się przebije przez 4 (w niektórych miejscach 5) warstw palisady i 2-1 warstwy murów kamiennych?Przeszkodzi w tym 63 łuczników i 37 chłopa.
/EDIT:
Treeth,niezły zamek.Chyba idzie w ślady zamku który pokazał Odyn.Ale mało łuczników masz.Chyba ten zamek nie wytrzyma szturmu 100 chłopa i 20 łuczników(ja przetrwałem).
Czes tylko z Twoim zamkiem jest problem Może i wygląda ciekawie, ale AI pokieruje wojska raczej chyba na skos i nie będzie lawirował między ścianami.
ładne te zamki macie Ja mam a mało kamienia i w najbliższym czasie nadal będę rzeźbił w drewnie
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 31 Lipiec 10, 19:24
Bordinio napisał/a:
Czes tylko z Twoim zamkiem jest problem Może i wygląda ciekawie, ale AI pokieruje wojska raczej chyba na skos i nie będzie lawirował między ścianami.
ładne te zamki macie Ja mam a mało kamienia i w najbliższym czasie nadal będę rzeźbił w drewnie
Ideą tego zamku jest jak najdłuższe utrzymanie łuczników wroga poza ich zasięgiem strzału a w zasięgu mojego ostrzału
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Gdzie łucznicy i chłopi Nod18?Ale zamek niezły.A oto moja twierdza po małym remoncie:
Kto się przebije przez 4 (w niektórych miejscach 5) warstw palisady i 2-1 warstwy murów kamiennych?Przeszkodzi w tym 63 łuczników i 37 chłopa.
/EDIT:
Treeth,niezły zamek.Chyba idzie w ślady zamku który pokazał Odyn.Ale mało łuczników masz.Chyba ten zamek nie wytrzyma szturmu 100 chłopa i 20 łuczników(ja przetrwałem).
Kiedy robiłem tego SS to akurat całe wojsko było w ataku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum