Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Jak trafisz na zamek bez obrony, to wystarczą. Niestety większość parafii ma już jakieś jednostki. Wystarczy kilku łuczników na wieży i nie masz szans, bo chłopi padają jak kawki...
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 30 Lipiec 10, 08:25
Rzecz w tym, że do tej pory nie widziałem żadnych zielonych ikonek (a patrzyłem dość uważnie) zaś sama parafia jest dość słaba bo nie radzi sobie z wilkami i bandytami za bardzo.
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Ja właśnie przypuściłem szturm na zamek innej parafii. Miała normalne kamienne mury itd. tylko, że nie było tam żadnych jednostek. Zwyciężyłem mając 52 chłopów. Najłatwiej będzie ustawić chłopów, aby atakowali bramę bo to ona najszybciej padnie.
//edit: Tzn. na zamek parafii
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 30 Lipiec 10, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Ostrożnie z tymi atakami... jak już musicie to atakujcie parafie z innych prowincji, bo inaczej źle się to dla Was skończy . Koledzy z Kiddlington w Oxforshire coś o tym już wiedzą .
Pod tym względem mam bardzo dobrze, bo mieszkam na cyplu pomiędzy 4 innymi prowincjami Niestety żaden z 3 ataków w celu pożyczenia flag nie był udany, bo zawsze coś, albo ktoś stanął na drodze
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 30 Lipiec 10, 19:18
Mam dylemat. Chcemy postawić baraki pikinierów tylko nie bardzo mam pomysł gdzie to to postawić. Pikinierzy by nam się przydali np do eliminacji silniejszych zagrożeń w rejonie no i do obrony stolicy. Po potrzebne flagi pójdziemy dzisiaj
Tak obecnie prezentuje się Windsor.
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
http://i30.tinypic.com/21dms2d.jpg JA jak zobaczyłem siedzibę swojej parafii, to się przeraziłem. Od dawna nie jestem stewardem. Obecny steward stawia budynki nierówno, chyba muszę zagłosować na siebie.
Czes, baraki i inne większe budynki zajmują dokładnie tyle samo miejsca to glidie. Stawiaj je za nimi bez kombinowania z innymi miejscami. Lepiej się nie da.
Threeth, za kilka tygodni będziecie płakać, jak nic z tym nie robicie. To co robi obecny steward to po prostu tragedia...
Huh ,a w mojej parafi jak zauważyłem od wczoraj dwóch graczy się tłucze i naprzemian wysyłą do siebie ataki ... jeden ma nawet pomoc z innej parafi ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum