Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Daniel my rozumiemy że nie masz czasu i że może Ci się nawet niechce ,ale jak do jasnej cholery nie możesz z jakiegoś powodu zrobić tury na ustalony termin to chociaż napisz że będzie później albo wogóle . I w dodatku nie odzywasz się na gadu nawet jak jesteś na zaraz wracam ... Nie da się chociaż potem jak wejdziesz na gadu odpisać chociaż o co chodziło ?! Jeżeli ta gra ma wyglądać tak jak reaktywacje poprzedniego TWC czyt. grzeczne dzieci czekają na dobrego wujka Daniela to ja wole wogóle w tym nie uczestniczyć ,ehh ...
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 30 Grudzień 08, 10:54
Masz już chyba załatwioną klęskę żywiołową w swoim księstwie...
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Haha, ale Volv ma rację... Daniel zniknie, nic nie mówiąc, a my musimy czekać. Nawet jak wróci, to pewnie i tak za 2-3 tury znów zniknie na dłużej. Zresztą Crux z Tobą też tak było, jak zostałeś MG, a ja Twoim zastępcą. Nawet na GG mi nie odpisywałeś .
Ostatnio zmieniony przez Lutel 2 Styczeń 09, 08:15, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 30 Grudzień 08, 12:24
Dlatego ja nie krytykuję Daniela. Stwierdziłem tylko, iż może on spłatać Volvowi figla
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 1 Styczeń 09, 20:07
Siała baba mak, nie wiedziała jak... kampanię zrobiła, i szybko się zmyła... i tumult się uczynił, zgiełk straszny... każdy myśli, że dla Daniela projekt ważny... a on się śmieje w duchu... i kasuje maile z spisem ruchów...
Idę spać xD
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum