Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Karty będą głównym źródłem dochodu firmy. Dzięki nim autorzy zdecydowali się nie pobierać opłat za samą grę.
Och szkoda ;( z jednej strony to lepiej bo można wygrywać bez kart i mieć satysfakcje. No cóż pozostaje cieszyć się na razie że w Alfie nie są za Realne pieniądze;)
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 7 Sierpień 10, 09:08
Teraz juz rozpoczela sie alfa 4, wiec na razie raczej nie masz na co liczyc. Jezeli jednak cos uda ci sie zdzialac to szukaj na stronie Stronghold Kingdoms, tam musisz podac koniecznie e-mail, potem musisz czekac na odpowiedz, dopiero wtedy bedziesz mogl ja dostac.
Podając link na stronie SK można nigdy się nie doczekać... Lepiej założyć konto w grze na stronie http://login.strongholdkingdoms.com/ i wtedy czekać już tylko na aktywację.
Gra w: Stronghold Kingdoms, Twierdza 2
Wysłany: 22 Październik 10, 09:02
Gra jest fajna i przyjemna nie zabiera tyle czasu co np. plemiona! Mój nick to Lord 122. Pozycja West Yorkshire, Holmfirth, Twierdza. Ile macie punktów? Ja na chwile obecną posiadam 3017 i nie wiem czy to dużo czy mało
_________________ W życiu łap szczęśliwe chwile, inaczej zostaniesz debilem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum