Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 8 Luty 10, 16:21 Wasze prace na stronie stronghold.gry-online.pl!
Jeśli ktoś z was chciałby pochwalić się swoimi pracami w edytorze map dowolnej gry z serii Stronghold to macie taką szansę Chętnie dodam kolejne osoby do krótkiej listy na stronie http://stronghold.gry-onl...p?id=screenmenu
Reguły:
w tym temacie umieszczajcie tylko screeny swoich prac i ew. nick jakim mam was podpisać (jeśli inny niż nick z profilu),
każdy obrazek musi mieć swój tytuł,
w poście umieszczajcie tylko miniaturki, a nie całe screeny
Pytania kierujcie na PW, żeby nie zaśmiecać tego tematu.
Ostatnio zmieniony przez Odyn 3 Lipiec 10, 16:37, w całości zmieniany 4 razy
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 17 Kwiecień 10, 21:02
Oto pewna praca mojego autorstwa, trochę chyba nie na temat, ale to ty decydujesz.
Kaigher
Nie podawałem przecież konkretnego tematu Praca jak najbardziej odpowiednia. Tylko lepiej by było, gdybyś dał jeszcze przynajmniej 2 prace, bo jednej będzie jej smutno...
- Odyn
Ostatnio zmieniony przez Odyn 15 Czerwiec 10, 15:02, w całości zmieniany 3 razy
W innych tematach widziałem sporo ciekawych mapek i screenów z użytych tricków. Czemu nie chcecie, żeby inni gracze też je zobaczyli? Dopóki nie zbiorę większej ilości prac, nie wystawię tego co jest powyżej...
Przepraszam za zwłokę. Wcześniej po prostu nie miałem weny na pracę przy stronie... Dzisiaj napisałem sobie prosty skrypt php, który generuje za mnie kod html obrazków do galerii, więc szybko poszło
Kolejne prace dodawajcie jednak w nowych postach, bo aktualizacji mogę nie zauważyć.
przemusio, tego screena nie mogę wrzucić. Sama jaskinia jest fajna, ale nie powinna się tak po prostu urywać kawałek dalej. Brakuje odpowiedniej, górzystej scenerii dookoła jaskini.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum