Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 24 Czerwiec 10, 17:53
Mapy są bardzo fajne* m.in. pod względem amków. ,,Program do robienia screenów'' masz w prawym górnym rogu klawiatury** (z napisem ,,print screen'' ew. PS)
* bardzo fajne to trochę mało powiedziane
** zmienne, zależne od modelu klawiatury, powinno działać bo masz Windowsa
Ostatnio zmieniony przez przemusio 12 Lipiec 10, 07:17, w całości zmieniany 1 raz
Mapy bardzo ciekawe, tylko krajobraz jest taki nijaki, ale widzę, że jesteś początkującym mapmakerem. Mnie osobiście nie chciało się robić Helmowego jaru(próbowałem), nie mam do tego cierpliwości,
Edit: A to przepraszam. Krajobraz też jest ważny według mnie( i nie tylko mnie)
Ja właśnie ściągnąłem ten pack za chwile z edituje i ocenie
EDIT:
Ok, mapy są jednymi z najlepszych w jakie grałem (ja nie umiem robić ładnych map to dlatego tak wysoko oceniam)
Misja1=Nie przeszedłem tej misji do końca, napracowałeś się robiąc te przystanie
Ocena:9/10
Misja2=Chyba najlepsza misja ładny krajobraz, sporo kamyczków bardzo łatwa co psuje efekt ale i tak dam...
Ocena:10/10
Misja3=Ta misja mi się nie podoba, słabiutka
Ocena:6/10 (za krajobraz )
Misja4=Nie łapie o co chodzi w tej misji; na samym początku przychodzą banici z lasu i wygrywasz ( )
Ocena: Nie daję
Misja5=Fajna ale krótka
Ocena:7/10
Misja6=Heh, w tej misji przegrałem, co oznacza że jednak nie jest ta misja zrobiona na to by ustawić łuczników na jednej bramie tylko trochę strategii, czego w mojej głowie brak
Ocena:9/10 (zepsuło to że jest trudna xD)
Misja7=Ach, tutaj już prawie wygrałem xD zostało 10 żołnierzy wroga
Ocena:10/10
Misja8=Dziwnie łatwa
Ocena:6/10
Misja9=W tej misji u mnie pałkarze nie chcieli atakować tylko musiałem wysłać na nich wojsko
Ocena:8/10
Misja10=Tej misji nie przeszedłem bo mi się nie chciało
Ocena:8.5/10
Misja11=Znowu nie przechodziłem, ale te krzaczki super wyglądają na tym kole
Ocena:9/10
Misja12=Żałosna, na początku myślałem że będzie fajna gdyż trzeba było przesunąć wojska koło siedziby ale potem się przeliczyłem; jak zobaczyłem że jest 347 rycerzy to to mnie rozbawiło, mogłeś dać większe ataki. A jeszcze te puste machiny??? Na co to???!!!
Ocena:3/10
Misja13=To już lepsze, przeszedłem, po prostu wystarczy od razu wysłać wojaków na bramę, rozwalą ją i na lorda
Ocena:8/10
Jeszcze oceny dodatkowe:
Grywalność:7/10
Trudność:6.5/10
Klimat:9/10
W sumie wychodzi ocenka: 7,7333/10
I podniose na: 8/10
Twoje mapki uważam że mają ładny krajobraz ale czasami kwadratowy
To tyle siemka
P.S. Sorki że tyle razy użyłem słowa misja ale nie miałem innego słowa zamiennego pod ręka xD
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
[ Dodano: 11 Sierpień 10, 11:19 ]
Oto nowa wersja map LOTR,ze zmienionymi kolorami jednostek .
download:http://rapidshare.com/files/412319762/LOTR_maps.zip
Ostatnio zmieniony przez Nidor 19 Sierpień 10, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Twierdza, Krzyżowiec, Legendy i Twierdza 2
Wysłany: 21 Styczeń 12, 21:26
Ja zrobiłem mapkę Bitwa o Helmowy Jar, ale nie wiem, czy dobrze zbudowałem. Mój temat z moją mapką Bitwa o Helmowy Jar jest w Pobieralni, nazwa tematu: Władca Pierścieni. Zapraszam!
_________________ "Pilnuj swoich pleców, rycerzu, pilnuj pleców!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum