Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 19 Czerwiec 10, 17:44 Wasze gwiezdne imię
Utwórzcie własne gwiezdne imię - prosto do kolejnego epizodu Gwiezdnych Wojen.
System tworzenia imion z Gwiezdnych Wojen.
Twoje gwiezdne imię powstaje tak:
1. Weź pierwsze 3 litery swojego nazwiska i dodaj do nich 2 pierwsze litery swojego imienia.
2. Weź pierwsze 2 litery nazwiska panieńskiego swojej Mamy i dodaj do nich 3 litery nazwy miejscowości z której pochodzisz.
Wpisz swoje gwiezdne imię na dole w komentarzach aby inni mogli cię poznać, a ty swoją gwiezdną rodzinę!
Niech śmiech będzie z Wami!!!
Moje brzmi
Jenad Fekol/Fefos
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 20 Czerwiec 10, 06:45
aaa ja wiem to chyba chodzi o to że nie trzy PIERWSZE litery z miasta, tylko dowolne trzy.
W takim razie:
Zieto Chein/Chesi/Chezi itp...
Możemy taką stronke zrobić gdzie wpisujesz miasto, nazw panieńskie itp. i wyskakuje w ramce gwiezdne imię. I zamontujemy licznik odwiedzin. Co wy na to?
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 20 Czerwiec 10, 10:27
chociaż może chodzi o pierwsze trzy z miejscowości. Porównałem gwiezdne imię Adaxa z miejscowościami, z ktorych pochodzi. Jednak trzeba trzy pierwsze litery.
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 20 Czerwiec 10, 11:28
Cytat:
1. Weź pierwsze 3 litery swojego nazwiska i dodaj do nich 2 pierwsze litery swojego imienia.
2. Weź pierwsze 2 litery nazwiska panieńskiego swojej Mamy i dodaj do nich 3 litery nazwy miejscowości z której pochodzisz.
Ja bym proponował :
1. Weź pierwsze 3 litery swojego nazwiska i dodaj do nich 2 ostatnie litery swojego imienia.
2. Weź pierwsze 2 litery nazwiska panieńskiego swojej Mamy i dodaj do nich 3 ostatnie litery nazwy miejscowości z której pochodzisz.
U mnie wychodzi Wojek Konia ( ^^ )
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 20 Czerwiec 10, 15:06
Co do tematu on jest skopiowany. Choć wasz sposób też dobry.
Jenam Fekie/Tak samo.
Tamto brzmiało lepiej.
Jeszcze tylko coś wymyślić i możemy wystąpić w kabarecie (z takimi imionami )
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum