Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: W Deluxa i Krzyżowca :D ( STRONGHO 2D RULEZ )
Wysłany: 14 Czerwiec 10, 14:57 Przejęcie zamku
mam takie pytanie , jak zrobić np. że atakujemy jakąś warownię , i potem jak już wszystkich deadniemy to zamek był w naszym posiadaniu . I nie mówcie że się nie da , bo widziałem taką mapę stworzoną przez zwykłego gracz (The revenge nazwa mapy bodajże) . I Jak widziałem to tam było tak Warunek : Brak wroga na mapie Efekt : Zwierchnictwo zamku ( czy jakoś tak ) Pomóżcie !
Z góry THX
_________________ Ave Metal \m/
Ostatnio zmieniony przez Kacper 14 Czerwiec 10, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Stronghold 1
Wysłany: 14 Czerwiec 10, 15:55
To do stronghold 1 http://stronghold.heaveng...e.php?fileid=74 W ,,edytuj scenariusz'' masz ,,zrzeczenie się zamku'' tam ustawiasz datę i warunki, kiedy to ma nastąpić np zabicie wrogiego lorda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum