Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold , SC .
Wysłany: 30 Maj 10, 18:07
Hmm nawet nie zauwazylem tego tematu, kiedys sie interesowalem ASG, w sumie do tej pory czasem strzelam , mam M4A1 sprezyne, nie przepadam za elektrykami ale tak dzien w dzien to 2 lata sie gralo , pozniej sklad mi sie rozpadl i o . Tera czasem postrzelam do puszek
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 31 Maj 10, 12:58
są automaty na sprezyne? u nas mozna dostać tylko AEG, ja mam w posiadaniu cm.028 a tactical i walthera p99 na CO2, którego szczerze polecam, jest dobry, odkad go kupiłem ani razu nie postrzelałem bo wszyscy go ode mnie pożyczają
Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wysłany: 31 Maj 10, 15:51
Już rok gram.
Aktualnie posiadam M4 kupione od kolegi kuzyna, przetuningowane, a kupiłem za jedyne 400zł, więc nie drogo jak na taki sprzęt, kamizelka taktyczna, mudnur, hełm bez pokrywki i google.
Ja mam mp5 od CYMY z hop-up(em) Guadera i sprężyną 90, do tego 2 mid-capy na 50 kulek.
Jako broń boczną Glock 19 KSC, gazowy. Na dodatkowy magazynek niestety nie mam kasy (120zł/szt.)
Do tego na uzupełnienie uzbrojenia - kontraktowy nożyk KA-BARa, Skinner, po Marines.
Na klatę kamizelka CIRAS, do niej oporządzenie ALICE, a na ubranie mundur BDU woodland, patrolówka, plecak ALICE medium oraz glany, może dokupię od brata kevlarowego MICHa 2000.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum