Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wysłany: 14 Maj 10, 17:59 SH1 na Win7
A więc jako, że dostalem ostatnio Windowsa 7, postanowiłem sobie zainstalować SH1 i SHC. Wszystko się szybciutko i ładnie zainstalowało ale kiedy chciałem zagrać to pojawiała się ta reklama Kolekcja Klasyki i nic się dalej nie włączało, żadnej wiadomości, błędu, nic.
W dysku również próbowałem i żadnego efektu. Czy to może być problem związany z tym, że gra jest stara i nie pójdzie już na Win7?
Ostatnio zmieniony przez Kacper 31 Lipiec 11, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Stronghold 1
Wysłany: 15 Maj 10, 10:58
Ja mam viste i jak włączało się SHC też była ta reklama i koniec, ale gdy wyłączyłem antywirusa nie było problemu ale tak jak napisał McGregor system jest poprostu ,,za dobry'' na tą grę
Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wysłany: 15 Maj 10, 11:36
A no rzeczywiście ciągle mi coś Kaspersky odwalał. w Windowsie 7 próbowałem odpalić z funkcji innych wersji, ale też nie szło. Zobacze bez antywira, dzięki wielkie
[ Dodano: 15 Maj 10, 12:46 ]
Cholera, najlepsze jest to, że Kaspersky pokazuje mi, iż w Twierdzy mam zainstalowanego Wirusa, a program był instalowany z orginalnej płytki i to niedawno, gdyż mam ten nowy sysyem operacyjny.
Idź do sklepu gdzie kupiłeś, zgłoś to facetowi, ten wymieni ci płytkę. Jak już wymieni odinstaluj starego zainstaluj nowego. Teraz jak Kaspersky pokaże że znowu jest wirus w Strongholdzie to odinstaluj Kasperskiego i ściągnij porządnego Avasta.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum