Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: 1 Deluxe, Crusader, 2, Extreme
Wiek: 29 Posty: 67 Skąd: Ostrów Wielkopolski Medale: Brak
Wysłany: 14 Maj 10, 18:25 Twierdza 3!!!
Jest to pierwsza informacja na całym forum! Na innych serwisach o twierdzy tego nie znajdziesz. Twierdza 3 jednak będzie, co wiemy? Prawie nic, oprócz tego że będzie
Na dole strony jeszcze można podać email by później być wylosowanym do testowania alphy. Miejmy nadzieje że to będzie prawdziwy hit jak stronghold deluxe i crusader. Módlmy się żeby to nie była porażka jak z twierdzą 2 i legends.
http://www.stronghold3.com/index.php?success=2
Wow! Twierdza 3:D Pewnie Firefly będą jeszcze długo robić następne Twierdze i dodatki do nich
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Wreszcie pojawiła się informacja, na którą czekałem . Teraz pozostaje tylko czekać na więcej informacji dotyczących trójki i mieć nadzieję, że nie spieprzą tej gry tak jak Strongholda 2...
Ps. A słowo "przepasz" z pierwszego screena rządzi
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 15 Maj 10, 10:53
Mam nadzieję, że będzie to ulepszenie Twierdzy2 i powrót do niektórych, tak lubianych przez graczy rozwiązań z "jedynki" i Krzyżowca.
P.S. Jeśli będzie jeszcze lepsza grafika, to seria znów straci na klimacie (tak jak w przypadku "dwójki" - wielu graczom nowa grafika nie spodobała się, a podobała się im prosta, dobra grafika z pierwszej części i Krzyżowca)
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 6 Czerwiec 10, 09:11
Ten wrzący olej przypomina mi intro starej, dobrej jedynki - może jednak FF zechce pójść tą drogą? Pięknie by było.
A w rzeczywistości to po prostu efektowna, fajna animacja, mająca rozbudzić naszą fantazję.
Edit: łeee, to nie olej, tylko bluszcz. Szkoda, a już widziałem takie ładne nawiązanie.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Gra w: SH Deluxe, SHC + Warchest, SHC 2 Deluxe
Wysłany: 6 Czerwiec 10, 20:35
Xeno napisał/a:
No może coś będzie fajnego typu dzień i noc;p Oby nie była zwalona jak sh2 i shl i nie miałą kosmicznych wymagań.
Stronghold nie należy do gier o " kosmicznych " wymaganiach - i to jest jego zaletą. Myślę że Firefly weznie to pod uwagę. Gdyby dodali coś takiego jak zmienne pory roku + zmienny czas ( dzień i noc ) i do tego warunki atmosferyczne to by było pięknie. Oczywiście wolałbym by wzorowali się na SH Deluxe i SHC, bo tak jak mówicie SH2 i Legendy są troszkę do bani
_________________ Aktualnie pracuję nad nową kampanią do Stronghold Deluxe.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum