Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Twierdza Krzyżowiec 1,2 extreme
Wysłany: 5 Maj 10, 08:49 [problem techniczny] Problem z włączeniem gry ;)
Witam !
Od pewnego czasu mam problem z Twierdzą Krzyżowiec (Twierdze Warchest z Kolekcji Klasyki) tj. Po włączeniu gry jest coś takiego jak SPLASH (tam mówi Piotr Fronczewski "kolekcja klasyki Najchętniej kupowane gry komputerowe w Polsce") gdy SPLASH się skończy nic się nie dzieje po prostu koniec, gdy sprawdzam w procesach też się Twierdza nie otwiera nic jak bym w ogóle gry nie włączył. Co o tym myślicie ? Proszę o odpowiedź z góry Dzięki
Gra w: Twierdza Krzyżowiec 1,2 extreme
Wysłany: 6 Maj 10, 12:39
Próbowałem reinstall z jakieś 30 razy i dalej to samo !. Dzisiaj byłem u kuzyna i u niego zainstalowaliśmy i działa nie wiem co to. Pamiętam że kiedyś też maiałem coś podobnego poradziłem się kolegi (informatyka) i powiedział że mam wpisać (w uruchom) Regedit spróbowałem i nie wiem co tam zrobiłem i działało (znaczy wiem co ale zapomniałem wiem że coś usunąłem)
Pewnie chodzi o jakieś śmieci. Odinstaluj grę, następnie star->uruchom->regedit ( poszukaj przycisku wyszukaj ) i szukaj wszystkiego pod kątem SHC, Firefly. Jak usuniesz wszystkie śmieci to na nowo zainstaluj grę. Mnie to kiedyś pomogło kiedy nie mogłem zainstalować gry. Może chodzi o coś podobnego.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 11 Maj 10, 20:56
Tak czasami z grami bywa że akurat taki sprzęt jaki masz "gryźe się" z Twierdzą lub przez jakiś program - z ciekawości: Spróbuj pobrać demo - ja tak miałem z S2:L - demo działa a gra nie
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum