Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Chciałbym jako user, aby na stronie stronghold.gry-online, ukazywało się więcej informacji z życia Sceny Polskiej i Narodowej
Np:
Na GSA ktoś organizuje Event ( rodzaj turnieju )
, to zapewne nie jeden z nas by w nim uczestniczył, gdyby wiedział o nim, a tak to takie informacje mogłyby być zamieszczane na łamach Oficjalnej Strony.
Oczywiście rozumiem że tego info z nikąd nie wyciągniecie, więc jeśli taka inicjatywa zaistnieje chętnie będę dostarczał informacji o tym
Pozdro
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Modernizacja serwisu trwa i zostanie on przeorganizowany. Wszelkie newsy itd na pewno beda pojawiac sie systematycznie. Jesli ktos ma jakis wazny news prosze pisac pm do mnie lub bezposrednio do Odyna.
Minęło już trochę czasu a ja nie otrzymałem od was żadnych newsów ani informacji.
DonKamillo, przypomnę ci co proponowałeś na poprzednim forum:
Cytat:
(...) Podstawowym zalozeniem jest aktywnosc serwisu tzn. wiele newsow, artykolow nowych, konkursy, turnieje itd. Oprocz tego niezbedna jest obszerna reklama w ktora powinno byc zaangazowanych co najmniej kilka osob i musi to byc realizowane na szeroka skale, podstawowe sposoby na reklame do zrealizowania to: wymiana banerami ze stronami o podobnej tematyce, toplisty, i spam bezposredni (tzn. z wykorzystaniem komunikatora "aktywnego" jak np GG). (...)
No i gdzie są te newsy i artykuły? Co z serwisami, z którymi powinniśmy wymienić się bannerami?
Wyraźnie pisałem, że sam nie zajmę się realizacją wszystkich pomysłów. Dobrze, że miałem czas przenieść forum, ale teraz oczekuję na działania z waszej strony.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum