Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 3 Maj 10, 15:26
Też chodziłem do szkoły muzycznej . Uczyłem się na fortepianie. Od dwóch lat mam emeryturkę, ale zastanawiam się, czy by nie pójść od przyszłego sezonu na II stopień .
W podstawówce grałem na flecie zapewne jak każdy Potem kozaczyłem na dzwonkach chromatycznych, nawet fajnie się grało. Aktualnie próbowałem grać na gitarze elektrycznej, ale to nie dla mnie Dźwięki brzmią może i fajnie, ale trudno jest się nauczyć chwytów. [ Mam gitarę ze wzmakiem na sprzedaż jakby co ]
Zawsze chciałem grac na keybordzie. Może za niedługo sobie kupię ;0
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 12 Listopad 10, 16:07
Ja jestem ,,samoukiem" i uczę się grać na klawiszach. Na święta dostane keyboard, na razie ćwiczę na pożyczonej zabawce Uczę się głównie z youtube, ale czasami z nut.
_________________ "Tam gdzie wrogów k*pa,
i tam najlepszy szermierz d*pa."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum