Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusader,Warchest,Extreme
Wysłany: 26 Kwiecień 10, 10:39 Kilka pytań
Mam parę pytań:
1Co to jest ha?(często widuje to na forum)
2Czy koksowniki dodają łucznikom jakąś premię do obrażeń?
3Co się bardziej opłaca ser czy jabłka?
Proszę o odpowiedź.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 26 Kwiecień 10, 11:45
1 Łucznicy konni (horse archers)
2 Nie
3 To już bardziej subiektywne, ja robię mieszankę tego i tego. Jabłka szybko produkują, a z farm sera można wziąć krowy na zbroje. Oczywiście jest też dużo bardziej opłacalny chleb.
Gra w: Stronghold , SC .
Wysłany: 26 Kwiecień 10, 16:27
to oczywiste ze ser jest nie oplacalny , wystarczy postawic max 2 , 3 na produkcje zbroii , mozna postawic wiecej w celu strzelania nimi z Trebuszy itp ale i tak jak up najoplacalniejszy jest chleb
Eeee... Długo znikają? Z tego, co wiem, żywność w Twierdzy jest konsumowana w tym samym tempie(ewentualne odchylenia w stylu - czegoś jest mniej -> szybciej znika), a jej typy nie mają tu dużo do rzeczy...
Gra w: Crusader,Warchest,Extreme
Wysłany: 14 Maj 10, 12:29
Mam takie pytanie:Czy w misji 48 w szlaku krzyżowca nie można wybudować niektórych budynków?Nie chodzi mi o chatkę myśliwską ale np o katedrę,bo słyszałem o tym a nie doszedłem do tej misji.
Gra w: Stronghold , SC .
Wysłany: 14 Maj 10, 12:50
tak to prawda, bo misja rozgrywa sie na mapie Demo Krzyzowca a tam nie mozna niektorych rzeczy zbudowac, ale w markecie wszystko mozesz kupic i kazda jednostke szkolic (oprocz mnichow) nie mozesz budowac miedzy innymi Warsztat Łuczniczy, Garbarski , Katerdy , studni , niskich murow, wiezy tych za 15 , 10 i 40 kamienia, nie ma browara chyba nawet o ile sie nie myle jest to misja Hades
Na mój gust Nizar to spolszczenie jego imienia. Nazir raczej jest od anglojęzycznej wersji. Nie wiem po co mieliby zmieniać, ale może tak było. Oczywiście może to być błąd twórców lub taka odmiana ( w co wątpię ).
To tak na mój gust, ale myślę, że nikt Ci więcej nie powie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum