Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 29 Grudzień 08, 10:46 [problem techniczny] Problem z zapisywaniem
Witam,
Mam dość dziwny problem z brakiem możliwości zapisywania stanu gry. Same zapisywanie przebiega normalnie, ale gdy chcę wczytać grę nie pojawia się żaden zapis, tak jakby nie zapisało.
Wersja gry to 1.1.
Za pomoc będę wdzięczny.
Nie.
Choć nie wiem gdzie domyślnie jest usytułowany taki katalog, bo w katalogu gry nic nie mam ani w Moich dokumentach. Można prosić o dokładną lokalizację.
Wejdź w dysk gdzie masz grę (np, E, F, G itd.). Tam wejdź w Crusadera albo go eksploruj (nie pamiętam). Tam szukaj savów. Ewentualnie daj "wyszukaj" i wpisz save'y. Jeśli nie masz save'ów to albo pirat albo jakaś wada gry. Możesz stworzyć taki folder, ale nie wiem czy to zadziała bo teraz to wymyśliłem. Jeśli nic nie poskutkuje zareklamuj grę albo zapytaj bardziej znających się na informatyce.
Czasem chyba zapominasz o alcie i dużej literze na początku zdania.
Ardeth
Ostatnio zmieniony przez Ardeth 29 Grudzień 08, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum