Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 Deluxe; SH Crusader
Wysłany: 13 Kwiecień 10, 20:25 Czas rozejmu
Witam. W "Twierdzy Krzyżowiec" możemy bez najmniejszego problemu ustawić czas początkowego rozejmu, jeszcze przed rozpoczęciem gry.
Mój problem tkwi jednak w tym, że wolę grać w pierwszą część gry, a tam nie mogę znaleźć opcji ustawienia czasu pokoju.
Wchodząc w opcje gry w pokoju multiplayer wyświetla mi się możliwość ustawiania sojuszu:
Mogę przestawić to na "Tylko na początku", ale mimo wszystko nie wiem co to ma być...
Jak aktywować taki początkowy rozejm, czy w ogóle się da?
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
Niestety w SH1 nie ma możliwości ustawienia opcji no rush ( bez pospiechu ). Twierdza 1 powstała przed Cruskiem, więc trudno się dziwić, że nie ma takich opcji jak jej następczyni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum