Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 1 Kwiecień 10, 10:09 Warcraft III The Frozen Throne czy znalazł ktoś...
Otóż mam tą grę ale bardzo mi zależy na potyczce nagami xD. Uparłem się i szukam po całym necie takiego moda xD. Wiem że w kampanii Strażniczek graliśmy raz nagami i że wystarczy mi po prostu włączyć tą misję i grać ale... w kółko tą samą misję? xD A poza tym w tej misji można walczyć tylko z umarlakami a qesty w tej misji są do bani xD
Z góry dzięki.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Sh 1 deluxe i Shc
Wysłany: 1 Kwiecień 10, 16:43
Nie ma wiem bo co 2 dni sprawdzam nowe mody wo warcrafta
EDIT:
Ale jest nadzieja .Po prostu musisz zedytowac jakąś mapę i dać główna siedzibę nag i 5 robotników nag
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 6 Kwiecień 10, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
Ale chodzi o to że jak dostawię tą siedzibę np. w Potyczce to potem wybieram jaką rasą chcę grać i tam nie ma nagi xD A mi zależy na wszystkich mapach z Frozen Throne (chyba 20 mapek do obrobienia tam jest), a to bardzo dużo robienia
Chociaż kilka mapek mogę edytnąć z resztą mam polski Frozen Throne Edytor Świata to chyba pójdzie łatwo...
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Stronghold , SC .
Wysłany: 23 Kwiecień 10, 20:35
ok Uparłes sie na te Nagi, ale wtedy by musieli zrobic Mody aby grac Drenei , piekielni Orcowie , Spaczni itp , ja gralem na BNet taka mapke Wielkie Wojny , i tam mozesz grac kazda rasa , ludzie , krasnoludy , krwawe elfy , wysokie elfy, nocne elfy , nieumarli, orcowie , piekielni orcowie , spaczeni , nagi , unia furbolgow z gnollami , drenei , Dalaran , chyba zadnej nie pominalem
ale nie wiem czy dziala to w opcji dla jednego gracza tzn nie wiem czy kompy beda grac rasami na necie napewno popykasz jak masz hosta lub jakis twoj kolega
Wielkie dzięki. Mi to głównie zależało żebym ja sam popykał nagami z botami np. Nocne Elfy:P
Gra w: Stronghold , SC .
Wysłany: 27 Kwiecień 10, 16:55
poszukaj sobie map na www.epicwar.com wpisuj najlepiej po angielsku a może znajdziesz o wiele wiecej map , ja gralem w duzo map gdzie mozna Nagami Popykac ale od czasu formatu ich nie mam, jak jakas znajde to ci napisze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum