Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ogólnie przy takim poziomie edukacji podstawowej nie wiem, na jaką przyszłość liczy ten kraj.
Rzeczywiście poziom jest niski
20 pytań a,b,c,d
czyli szansa na 20 punktów
zazwyczaj zadania a,b,c,d są tak łatwe że bez większych problemów można na nie odpowiedzieć.
Cały test zrobiłem w 40 minut. Gdyby nie to że miałem problemy z wypracowaniem (uczyłem się listów,życzeń a oni kazali mi opisać kogoś znanego i jak doszedł do tego że jest znany, jak mi to ma k*rwa pomóc w życiu,szkole!?) sprawdzian zrobił bym w 25-35 minut
Ostatnio zmieniony przez Odyn 8 Kwiecień 10, 20:36, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 8 Kwiecień 10, 15:38
Ja do wypracowania się teraz nie przyłożyłem i nie wytężałem mózgownicy tak jak na próbnych. Napisać o kimś sławnym, czy tam o kimś, kto osiągnął sukces, to napisałem o Robercie Lewandowskim, bo pamiętam jego wiek i wiem, że jest z Warszawy. Oczywiście mnóstwo rzeczy wymyśliłem, bo komisja na pewno mnóstwo wie o polskim sporcie.
Sprawdziłem wyniki i naliczyłem sobie 36 punktów, jeśli oczywiście wypracowanie mam bezbłędnie. Skończyłem gdzieś po 35 minutach, jako trzeci w klasie.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 8 Kwiecień 10, 18:57
Jak ja pisałem 2 lata temu ten sprawdzian, to był banalny . Chyba zgarnąłem 38 punktów. A powiedzcie, chłopacy, jaki był temat wypracowania w tym roku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum