Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam. Poszukuję jakiegoś programu do otwierania plików data gier ( Na płycie nie jako folder ). Obszukałem chyba cały internet i nic nie znalazłem. Chodzi o to że sprzedali mi Stronghold Crusader w Media Markt i nie ma na płycie setupa xD. Chciałem ręcznie włożyć pliki do folderu ale pliki są schowane w plikach data*.cab ( Albo może data*.dat już nie pamiętam xD ). Z góry dziękuje.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Strongold Crusader, Stronghold Legends
Wysłany: 2 Kwiecień 10, 06:33
Kiroyaku napisał/a:
Jest też taki program co otwiera wszystkie rozszerzenia tyle że niepamiętam jak sie nazywa ;/
Nie możliwe. Może otwierać wszystkie rodzaje archiwów, ale nie wszystkie rozszerzenia.
Jeśli nie wierzysz to otwórz mi nim plik z rozszerzeniem .ork. Plik ten pochodzi z gry Warhammer Mark of Chaos.
Gra w: Strongold Crusader, Stronghold Legends
Wysłany: 4 Kwiecień 10, 06:58
Rozszerzenia takie jak: .iso, .mdf + .mds, .cue, .bin... to obrazy płyt. Otwiera się je poprzez nagranie na płytę (Nero, Ashampoo Burning Studio) lub przez wirtualne napędy (Daemon Tools, Alcohol 120%).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum