Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 14 Marzec 10, 21:03 [Problem] Black screen
Mam problem z twierdzą crusader. Było wszystko ok do momentu kiedy zainstalowalem patcha 1.1 i cracka z tej strony www.x2xclan.net. Od teraz jak wchodze w misje lub cokolwiek mam black screena:
Zainstalowałem patcha żebym mógł grać w sieci przez GameRangera. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.
Nadal prosze o pomoc, może to być spowodowane tym że gre mam polską a patcha po ang instaluje? Jesli ktoś by miał polskiego patcha to bardzo bym prosił.
Gra w: Twierdza, twierdza krzyżowiec
Wysłany: 15 Kwiecień 10, 15:57
Ja dziś tak miałem grałem przez sieć i mi się to zrobiło
Wejdź w ustawienia grafiki w Grze i kliknij na rozdzielczość ustaw sobie np.800:600 jeśli nie ma takiej tylko jest podobna to weź tą wszystko jedno jaka tylko żeby była bo chodzi o to że się coś zepsuło z grą i zjadło ją
Powinno pomóc a jeżeli nie to może zobacz u kogoś innego jak jest u niego z tymi ustawieniami w grze ok ? - Tylko jak dalej nie pomogło inaczej możesz sobie zepsuć grę
_________________ Późno już Ser, nie jesteś zmęczony?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum