Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 14 Marzec 10, 13:02 [Alfa4] Pytania dotyczące gry
Mam pytania 4.
1.Gdzie pobrać SK?
2.Jak się rozbudowuje wiochy? (widziałem na filmiku był zamek jakiegoś gostka [zwykłe miasto] a jak go zaatakowano to był tylko zameczek...)
3.Czy można mieć parę wiosek?
4.Czy budynki się budują czy po prostu się pojawiają tak jak w innych SH?
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 14 Marzec 10, 14:03
tusilos, ci co grają teraz w SK zostali "wybrani" razem z wieloma graczami na świecie do testowania gry. Chyba się na testy Alpha już nie załapiesz, tak jak ja.
Na resztę pytań ci co grają chyba nie mogą Ci odpowiedzieć, bo z tego co wiem Firefly kazało trzymać wszystko w tajemnicy.
kijanek6 napisał/a:
Mam nadzieję, że niedługo kupię trzecią, z dostępem do wody.
Otwarta dla graczy wybranych do tej wersji alpha...
tusilos napisał/a:
1.Gdzie pobrać SK?
Pobieranie nie ma sensu, jeśli nie jesteś testerem. Nie będziesz mógł założyć konta.
tusilos napisał/a:
2.Jak się rozbudowuje wiochy? (widziałem na filmiku był zamek jakiegoś gostka [zwykłe miasto] a jak go zaatakowano to był tylko zameczek...)
Wiochy rozbudowuje się oddzielnie od zamku, który może zostać zaatakowany. Większość gry na początku polega na odpowiednim budowaniu wioski.
tusilos napisał/a:
3.Czy można mieć parę wiosek?
Jeśli osiągniesz odpowiedni poziom możesz kupić kolejną wioskę.
tusilos napisał/a:
4.Czy budynki się budują czy po prostu się pojawiają tak jak w innych SH?
Budynki pojawiają się, ale po pewnym czasie od postawienia go. Czas budowy wydłuża się z ilością posiadanych budynków, ale można go skracać odpowiednimi badaniami.
Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałem. Napisałeś recenzję SK i chcesz ją opublikować tutaj? Jeśli tak, to prześlij mi ją najpierw na PW lub e-mail. Jeśli będzie dobra, to wrzucę ją na stronkę stronghold.gry-online.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum