Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam! Czy ktokolwiek zna JAKIEKOLWIEK mapy zahaczające o tematykę Cesarstwa Rzymskiego? Zawsze uważałem, że przedstawiono je nieoptymalnie (mało powiedziane) w Twierdzy Krzyżowiec (właściwie wzmianka dwóch postaci w przerywniku kampanijnym) i chciałbym rozegrać jakąś misję związaną z Cesarstwem Wschodnim (lub Bizantyjskim, dla fanów słownictwa Niemieckich uzurpatorów). Potyczka, budowa zamku, inwazja... Dowolna. Może być nawet beznadziejna, czy po angielsku.
Mam nadzieję, że taki temat się nada...
_________________ Omnibus qui sunt Romæ, dilectis Dei, vocatis sanctis gratia vobis, et pax a Deo Patre nostro, et Domino Jesu Christo.
Ostatnio zmieniony przez Mauricius 16 Luty 10, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Warchest.
Wysłany: 16 Luty 10, 16:00
Tak znam stronę Stronghold Heaven, często z niej korzystałem. Swego czasu czegoś nawet szukałem, znalazłem bodaj jedną mapę pod zwykła Twierdzę.
No nic, trudno, sądziłem że znanych map chociażby o renowacji Komnenów, które ktoś tutejszy mógłby polecić, będzie jak na pęczki .
Jednakowoż dziękuję za odezwę olowku!
_________________ Omnibus qui sunt Romæ, dilectis Dei, vocatis sanctis gratia vobis, et pax a Deo Patre nostro, et Domino Jesu Christo.
Gra w: Stronghold 1
Wysłany: 16 Luty 10, 16:07
Jeśli chcesz mogę zrobić mapę związaną z Cesarstwem Rzymskim lub Bizantyjskim, tylko powiedz jaka by cię interesowała. Mogę zaproponować np. Oblężenie Alezji lub bitwa pod Kannami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum