Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Makao
Wysłany: 26 Grudzień 08, 10:59 Gdzie spędziliście święta
W jakim gronie spędziliście święta? U kogo byliście? ;>
Ja oczywiście w domu rodzinnym z jedną babcią i rodzicami, później u babci była impreza połączona z czterdziestoleciem małżeństwa. A Wy gdzie byliście?
Wigilia w domu w sporym, rodzinnym gronie, o północy pasterka. Pierwszy dzień najpierw u jednej cioci, później u drugiej. Dzisiaj u trzeciej i dopiero teraz siedzę w domu i nigdzie się nie wybieram.
Ani trochę się nie nudziłem, najadłem się jak za dwóch, ale niestety nic nie piłem, bo cały czas byłem kierowcą... Jak co roku było bardzo miło, wesoło i rodzinnie
Ja ogólnie nie miałem czasu w tyłek się podrapać
24 grudnia - 2 wigilie [u jednej babci i u drugiej]
25 grudnia - uroczysty obiad u jednych dziadków
26 grudnia - obiad + imieniny dziadka [drudzy dziadkowie ]
No generalnie to się nieźle obżarłem, ale po to są święta xD Jak co roku jest strasznie wesoło i przyjemnie.
Ja cały czas w domu z rodzicami, babcią, siostrą, drugą siostrą i jej mężem, i dwoma siostrzenicami. Jak zwykle święta miło spędzone, rzecz jasna obowiązkowa Pasterka była.
Nieco się nudzę i zamęczam musem zrobienia kilku prac pisemnych na po świętach, ćwiczeń z niemca, sprawdzianem z matmy i polskiego (pewnie bym się nie przejął, gdyby nie to jak wyglądają spr z polskiego - masakra), kartkówką z PO i angielskiego. No poza tym zajmuje mnie lektura Potopu.
_________________ "Bogu duszę,
władcy ciało,
damie serce."
24-południe u babci od strony taty a wieczorem u babci od strony mamy
24-u babci od strony mamy
25-u prababci od strony taty
Tak więc się trochę najeździłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum