Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 30 Styczeń 10, 19:49 Drugi wywiad
Witajcie! Dzisiaj Odyn zamieścił na portalu kolejny wywiad z twórcą gry Stronghold Kingdoms. Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy. Co powiecie po jego przeczytaniu?
Wg mnie gra będzie świetna dla fanów historii: ten podział na historyczne obszary, polityka, sojusze, państwa historyczne, geografia Europy... Jeśli wszystko to naprawdę będzie w grze, to nie mogę się doczekać!
Niepokoi mnie tylko, że nie chcą zdradzić niczego na temat płatności. Mam nadzieję, że nie wymyślą jakiegoś comiesięcznego uiszczania opłaty...
Po przeczytaniu tych wszystkich informacji zacząłem się zastanawiać czy gracz będzie w stanie to wszystko ogarnąć Wcale nie dziwię się, że tak długo zwlekają z informacjami, bo na pewno mają mnóstwo pracy i wiele rzeczy do przemyślenia. Wolę już poczekać kilka miesięcy dłużej, ale otrzymać dobrze dopracowany produkt
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 31 Styczeń 10, 12:04
Odyn napisał/a:
Po przeczytaniu tych wszystkich informacji zacząłem się zastanawiać czy gracz będzie w stanie to wszystko ogarnąć (...)
No dokładnie. Strasznie skomplikowanie to wygląda na papierze. Ciekawe jak będzie w grze . Mam nadzieję, że nie tak trudne do ogarnięcia jak się wydaje.
Odyn napisał/a:
Wolę już poczekać kilka miesięcy dłużej, ale otrzymać dobrze dopracowany produkt
Jeśli dobrze pójdzie, to jeszcze w tym roku będziemy mogli zagrać ;P. Liczę, że się postarają, choć wiadomo, nie wszystkie błędy idzie wyeliminować - od tego są patche .
Czy ktoś myślał nad zgłoszeniu się do testów beta?
Czy ktoś myślał nad zgłoszeniu się do testów beta?
Ja dostałem już maila, że mnie wybrali. ;P
Ja też trafiłem do grona szczęśliwych wybrańców Z tym, że to testy alpha 3, a nie beta. Więc jesteśmy w jeszcze bardziej elitarnym gronie
Niestety na forum Firefly Studios wyraźnie proszono o zachowanie tajemnicy i wstrzymanie się z przekazywaniem informacji o grze, jak już zaczniemy testować...
Wychodzi super ale trochę się boje że będzie jak w metinie Chaków jakiś multichaków YangHaków
3 razy okradli mi konto ale no narazię gra Super :] :]
Cytat:
Po przeczytaniu tych wszystkich informacji zacząłem się zastanawiać czy gracz będzie w stanie to wszystko ogarnąć Wcale nie dziwię się, że tak długo zwlekają z informacjami, bo na pewno mają mnóstwo pracy i wiele rzeczy do przemyślenia. Wolę już poczekać kilka miesięcy dłużej, ale otrzymać dobrze dopracowany produkt
Masz szczerą Racje
[size="9:6886dd7f3e"][ Dodano: 1 Luty 10, 19:39 ]
Ale Odyn Zazdroszczę ci :] :] :]
Ostatnio zmieniony przez Odyn 1 Luty 10, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 1 Luty 10, 18:48
Lordzik, używaj BB-Code na przyszłość. Jeśli nie wiesz jak się w nim pisze, przeczytaj dział FAQ. To tak na marginesie, a co do wywiadu i płatności, gra jak gra i trzeba za nią płacić. W końcu nawet w grach przeglądarkowych, takie jak Plemiona, czy Gladiatus dostęp do dodatkowych opcji trzeba płacić. To wprawdzie już nie jest gra przeglądarkowa, wydać coś będzie trzeba. Oby tylko nie za dużo
Drugi wywiad bardzo ciekawy. Zostało opisane więcej rzeczy i już mniej więcej wie się o co w tym chodzi...
PS: Co najlepiej napisać do twórców żeby się dostać? No bo nie jestem zbyt dobry w języku
English Np. Nie wiem jak się pisze chciałbym itd.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Edit: Wpisałem swój E-mail i pod tym do wpisania E-mailu wyświetla się coś takiego: E-mail address already in database. Please try again.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum