Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Stawiłem na Szeryfa i Fryderyka, ze względu na lepszą budowę zamku obu władców oraz lepsze jednostki do ataku (każdy wie jakie tworzą). Z gospodarką to tak może wyrównane siły, ale i tak jestem za Szeryfem i Fryderykiem.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ale, aż tak silni to nie są... Mi Szeryf nie sprawiał większych problemów...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Marszałek z ilipem nie robią tyle jednostek, tyle obrony... A Szeryf z fryderykiem mają obrone z kuszników atak różnorodny... zdecydowanie szeryf z fryderykiem
Marszałek i Filip mają słabą obronę i atak, nie mają szans przerwać obrony złożonej z dużej ilości kuszników + mangonele u Fryderyka. Szeryf z Fryderykiem potrafią nawet dobrze(jak na boty) zaatakować.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 27 Styczeń 10, 10:03
Oj, wg mnie wygra Szeryf z Fryderykiem. Jak już wcześniej pisaliście: Filip i Marshall nie robią obrony, ponadto słabo znają się na gospodarce. Brutal z Nottingham wraz z niemieckim cesarzem powinni ich łatwo zmiażdżyć.
Gra w: SH, SHC, SH2, SH Kingdoms.
Wysłany: 14 Listopad 13, 14:43
Szeryf i Fryderyk z pewnościom wygrają. Filip jest gorszy od Szczura, więc nie ma o czym gadać, a marszałek nie ma pojęcia o ekonomi. W starciu z kusznikami i szturmem Filip i Marszałek nie mają szans.
Zdecydowanie Szeryf i Fryderyk, strasznie nie lubię, gdy Fryderyk na początku gry już mi niszczy farmy No i oczywiście obaj maja lepsze wojsko, a nie jak Filip którego mozna pokonać oddziałem pikinierów, bo tylko z jednej strony ma mur, i ma prawie tylko rycerzy.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum