Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 25 Styczeń 10, 16:49 Tanoth.pl
Od maja '09r. pykam w tanotha. Bardzo mi się spodobał. Zaprosiłem do gry kolegów z budy i forów - założyliśmy wspólnie klan i bardzo przyjemnie nam się wspólnie grywa .
Mój nick: Mathias007, serv 1. Bractwo: Chuck Norris. Jakby ktoś był chętny do dołączenia, zapraszam .
Czy ktoś z Was zna tę grę? Moim zdaniem jest lepsza niż inne tego typu (bitefight, battleknight, gladiatus) i praktycznie się nie nudzi. I można przeżyć w niej bez nabywania przez SMS karneoli (czyli coś w rodzaju rubinów czy magicznych kamieni), gdyż często dropią na wyprawach nie tylko karniole, ale też itemy, które się za nie kupuje (lub lepsze).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum