Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Stwierdziłem, że, żeby wyróżnić 'Menu' zrobię środkowy nagłówek w kolorach, a w/w na szaro Nie wiem czy to dobry pomysł, ale nie chciałem robić 'Menu' i głównego nagłówka takich samych. Jak to wygląda ? Btw. Lewa kolumna nie ma 160px szerokości
Dziwny jest ten taki jakby "blask" dookoła liter, miejscami jest nienaturalny np. dookoła "W" jest taka jakby kratka, a w niektórych miejscach jest zbyt mocny, po za tym może być ;D
Nagłówek treści w kolorze wygląda jeszcze lepiej, ale nadal nie zmniejszyłeś jego wysokości...
Spróbuj też zmienić, albo całkowicie usunąć grafiki z nagłówków menu oraz rozjaśnić obramowanie.
Wiesz Siwy wszystko ładnie wygląda , nie wiem jak innym ale mi coś nie pasuje ta czcionka xD Jakoś tak ta kursywa myślę że jest nie potrzebna i pogrubiłbym troche te czcionki , oczywiście to tylko moje zdanie niech Odyn się wypowie
Siwy na pewno wyglądają lepiej niż te stare. Cień mógłbyś trochę zniwelować, bo za bardzo jak dla mnie się odznacza. Czcionkę jeszcze jakaś klimatyczną, choć niekoniecznie. Ogólnie dobry pomysł i wykonanie też wporzo.
Ogólnie pomysł i wykonanie bardzo dobre. Wydaje mi się, że nagłówki z tarczami wyglądają lepiej. Tylko musiałbyś zmniejszyć średnicę okręgów jeszcze bardziej, niż w grafice z zamkiem. No i potrzebna jest odpowiednia czcionka, bo żadna z tych, które użyłeś nie pasuje do strony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum