Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mi się nawet podoba, lepszy niż proshit napewno ;p Ale od most wanteda gorszy W ogóle jakiś żałosny tuning w tej grze jest, nie ma to jak tuning z NFSU2 Jedyne co ta gra ma lepsze niż poprzednie części to auta, buggati veyron, pagani zonda, slr mclaren, mclaren f1, porshe carera gt, mmmmmmmmmmm A i jeszcze mnie wkurza w tej gierce heli, bo czesto nie ma jak mu uciec :< Albo kolczatki :FFFF
Gra w: Makao
Wysłany: 26 Grudzień 08, 07:07
Osobiście nie grałem w żadne inne części nowsze od Most Wanted. Nie ukrywam, że nie lubię takich gier, chociaż NFS : Porshe albo Underground to klasyka i są świetne. Cóż może zagram. ;p
Mój kumpel mówi, że to jest wielki nie wypał. Gorszy od Pro Streeta, więc n ie wiem czy sobie ściągać/pożyczać od kumpla...
Mnie się po screenach nawet podoba, ale wymagania są takie.....
Ale i tak żadna część nie przebija NFS: Porsche i NFS: MW
Włedug mnie tak samo tunig jest marny a szczególnie z naklejkami od prostreet jest lepszy o 1000 razy a czy gorszy od Most Wanteda niewiem? ta gra jest za krótka po prostu
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 28 Grudzień 08, 15:36
ja uważam że Need for Speed umarło wraz z Underground 2, może jeszcze w Most Wanteda można pograć ale już nowszych NFSów nie trawię... chociaż jedyny plus w Carbonie bodaj były spore możliwości tuningu.
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum