Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Pomógł to coś w rodzaju pochwały za pomoc userowi, który potrzebował pomocy. Takie coś jest fajne. Mobilizuje do częstego bycia na forum w celu udzielenia komuś pomocy, porady.
No w sumie jest dosyć ok.
Ale jak ktoś założy 2 konta i z jednego będzie ciągle dawał pochwały.
A na tym drugim koncie będzie sie chwalił jaki jest mądry.
I dodać punkt do regulaminu "Nadużywanie opcji pomógł karane będzie warnem", tylko założyciel tematu mógłby dawać punkty. Sądzę że wtedy nie będzie takich problemów.
No w sumie jest dosyć ok.
Ale jak ktoś założy 2 konta i z jednego będzie ciągle dawał pochwały.
A na tym drugim koncie będzie sie chwalił jaki jest mądry.
Na innych forach jakoś tego nie ma to czemu miało by być tak na naszym?
średnia wieku sięga ok. 13-14 lat ; P
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 2 Styczeń 10, 12:21
Marori, ja mam 14 lat, więc akurat się mieszczę w owej średniej wieku, którą podałeś drobnym druczkiem . Powiem tak: wiek w realu nie ma znaczenia, liczy się mózg i dojrzałość wypowiedzi. Znam nawet 18-latków, którzy piszą jak dzieci, a także 14-latków, którzy radzą sobie z tym całkiem-całkiem.
Prawdę mówiąc nie powinniśmy skreślać tego forum. Zawsze można spróbować, a Ne0 banować . To takie moje motto z czasów, gdy byłem administratorem na moim forum .
Mam pytanie teraz do Administracji - czy posiadacie już odpowiedni plugin Pomógł/Pochwały/Reputacja (jedno z trzech)? Jeśli nie, to przede wszystkim należy ów plugin znaleźć w necie i wgrać .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum