Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 23 Listopad 09, 20:48
Spróbuj, ale ta informacja "no late joining" jest tylko wtedy, jak już się gra.
Musiałeś wtedy dostać inną, na drugi raz zrób screena i porównaj.
Mam nadzieję, że reinstall pomoże i nie będziesz musiał.
Gra w: Stronghold v1.2 SH Crusader v1.1 SH 2 deluxe
Wysłany: 31 Grudzień 10, 19:35
Ja na przykład mam coś takiego że już w grze jesteśmy i innych nicki widzę jako IIIIIIIII lub IIIp a jak już host włączy gre to odrazu mnie wypiernicza i mam bład windowsa !!!
_________________ 90 % graczy uważa że graika jest najważniejsza a 10 % że nie.Jeżeli jeśteś z tych 10 % to wklej ten tekst do podpisu
Niezgodność wersji, to gdzieś było już kilka razy na forum. To wynika z połączenia Warchest - Crusader zwykły. Jeżeli łączysz się na warcheście to musisz zapytać hosta czy robi pokój właśnie na tej grze czy podstawowym Crusaderze.
Pobrałem GR'a już wczoraj, zainstalowałem, zarejestrowałem konto, ale niestety e-mail aktywacyjny nie przychodzi... Adres e-mail podałem na 100% prawidłowy, konto jest założone na interi. To jest normalne, czy GameRanger ma jakieś problemy techniczne? A może wystarczy założyć nowe konto?
Sprawdź folder spamu. Jeżeli nie znajdziesz tam tego e-maila to poczekaj jeszcze jeden dzień lub po prostu załóż inne konto i najlepiej z innego serwisu typu np. tlen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum