Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 16 Grudzień 08, 19:45 Na ile PT sie najciekawiej gra?
Jak uwazacie, na ile pt sie najciekawiej gra. Wolicie grac na niskim pt i pozniej walka malym wojskiem czy lepiej 20 pt i i duzo wojska? A moze najciekawiej na 0? Uzasadniajcie dlaczego tak a nie inaczej.
0, 5 i 10 pt i jeszcze na mapach z małą ilością surowców. Takie są najciekawsze, na 0pt każdy ma równe szanse. 5 i 10 pt nie bazują na monotonii 20pt, czyli konni łucznicy, assasyni i katapulty. Uważam też, że mogą być wiele dłuższe, niż walki po 20pt.
Mi tez 20 sie znudzilo, chyba sie starzeje bo nie chce mi sie juz rozbudowywac na 20 pt tak jak kiedys... kiedys sie gralo kilka gier pod rzad na mapce treningowej w singlu i lecialo sie na rekord a teraz juz nawet w normalnej grze sie nie chce na tyle grac... :wink: Jak konczylem grac to nawet zaczelo mi sie podobac 0 pt... fajne akcje czasem wychodzily :wink:
Nom, pamiętam jak pojechalem Armę 3 razy pod rząd na 0 pt
Ja kiedys jak gralem z Arma na 0 pt to skonczylismy grac po ponad 2h... roznie bywa czasem gra sie konczy po kilku minutach a czasem po kilku godzinach...
Stanowczo 0. Zero czasu na przygotowanie rushu, każdy ma równe szanse (O ile jednego lagi nie dopadną..) i wszystkie chwyty dozwolone oprócz bugów.
Po prostu prawdziwy mistrz nie potrzebuje czasu by wygrać.
Ciekawie chociaż trochę nudno można zmierzyć się na ponad 20, o ile jest. Każdy osiągnie swój max poziom gdzie w grę wchodzi taktyka i umiejętności bojowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum