Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Uwaga!
Jak ktoś ściągną tą poprzednią wersje to przepraszam ale musiałem kilka błędów naprawić co mi mój Beta tester podał. Zmieniłem Link na poprawianą mapę i przepraszam za problem ;D
Na razie Screen'a niema
---------------------------------------------------------------------------------
Uwaga mam Misje 6 EPILOG do kampanii nr. 2!!!
http://www.sendspace.pl/f...537f9a4d3ea9b02
Epilog pokazuje jak niespodziewanie arabska falanga zaatakowała miasto w którym przebywałeś na noc. Jak wygracie ta misje TO JESTEŚCIE CHEATERAMI
Proszę was próbujcie Przegrać xD Jak ktoś tą misje przegra to zrobię kampanie ku twojej czci ;D Czyli że zrobię kampanię do waszej fabuły. Zróbcie save jak przegracie żebym wiedział że nie oszukujecie
No to tak Fabuła 2 kampanii:
Twoja żona (którą wcześniej nie wymieniłem no bo teraz wpadłem na ten pomysł) 8 miesięcy po twojej śmierci urodziła syna. Nazwała go Fryderyk. Po 10 roku życia chłopca ona zmarła i został przyjęty do klasztoru Czarnych mnichów.
[ Dodano: 7 Listopad 09, 22:38 ]
Nareszcie. Nie miałem pomysłu na 7 misję ale teraz mam.
Fabuła : Niedaleko twojego klasztoru był obóz niewiernych. Mnisi poznali standard i oznajmili ciebie że wojska spod tego sztandaru zaatakowało twojego Ojca. Ty rozwcieczony ruszyłeś by stawić czoła zabójcy twojego ojca. Po kilku przygotowaniach zostałeś zauważony i wysłano na ciebie falangę wojowników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum