Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Makao
Wysłany: 24 Grudzień 08, 06:41 Ulubiony gatunek muzyki
Jakiego rodzaju muzyki najchętniej słuchacie? Nie robię ankiety bo ktoś może słuchać np. metalu, ale tylko death metalu, albo słucha tylko psycho rapu i żadnego innego. ;P Zatem wypisujcie swoje ulubione gatunki muzyki.
Osobiście słucham Psycho Rapu, Metalu (wszystkich gatunków), oraz Reggae (Rasta Man xd)
Głównie słucham metalu lub rocka, są to moje ulubione rodzaje muzyki.
Do moich ulubionych zespołów należą (trochę tego jest )
AC/DC, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Pink Floyd, Dire Straits, Deep Purple, TSA.
Prócz tego od czasu do czasu słucham jeszcze
Simply Red, Modern Talking, Michael Jackson, Mike Oldfield, Chris Rea i jeszcze tam parę innych zespołów/wykonawców.
W sumie to by było na tyle
Moje ulubione gatunki (teraz), to pop, rock, trance. Zaś, chyba w każdym gatunku znajdzie się jakaś piosenka, która mi się podoba. Oczywiście słucha się też disco, czy jakiś innych "gatunków", ale to okazyjnie.
Myślałem, że jestem jedną z niewielu osób słuchających utworów większości gatunków...
Mieszam wszystkiego po trochu - rock, house, trance, pop. Z tym, że ostatnio rock najczęściej. Okazyjnie nawet metal albo disco polo
Z tych bardziej znanych nie trawię tylko rapu.
Jeśli chodzi o ulubionych artystów, to jest ich trochę: dj Tiesto, Armand van Helden, Roger Sanchez, Bob Sinclar, Mauro Picotto, Markus Schulz, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Marcel Woods, Timo Maas, Jan Wayne, Red Hot Chilli Peppers, The Offspring, Apocalyptica, Coldplay, Less Than Jake, Fallout Boy, Nickleback...
Ostatnio zmieniony przez Odyn 26 Grudzień 08, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
Ja słucham tego co mis ie spodoba W sumie nie mam swojego ulubionego gatunku czy cuś, raczej zespół.
Czyli głównie słucham: Dżem, Creed, Lifehouse, Blind Guardian, Nightwish, Czesław Niemen, Elektryczne Gitary, Lady Pank i wiele innych, jednak tych wymienionych słucham kilku/kilkunastu utworów. Reszta to zazwyczaj jeden, dwa może trzy utwory.
_________________ "Bogu duszę,
władcy ciało,
damie serce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum