Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Właśnie pracuje nad pewną kampanią i chciałbym już dodać 1 misje.
Fabuła kampanii to Zdrada Generała który podał ważne informacje do wroga. Sir Williams (czyli ty) Wyruszasz by odbić pałac z rąk zdrajcy. Gdy zdrajca poległ na polu bitwy wyruszyłeś do najbliższego z swoich zamków by stawić czoła armii która wkrótce stała u bram.
No i To jest opis do pierwszej mojej misji.
Wszystko ładnie, krajobraz średnio dobry, ale zaliczam do dobrego
Zamek dobrze zrobiony ale misja ciut łatwa Jeżeli idziesz na wroga na "chama" to licz się z porażką. Ja się troszke pomęczyłem (bo aż 8 minut), ale dzięki temu nie zmęczyłem się aż tak i poszło łatwo ;p 9/10 za mapke.
Witam zrobiłem 2 misje w mojej kampanii. Fabuła: Po pokonaniu zdrajcy wyruszyłeś by wybronić swój zamek który łączył twoje ziemie z morzem. Nie mogłeś dopuścić by Najemnicy nieznanego dotąd wroga przejęli twój zamek.
[ Dodano: 25 Październik 09, 17:56 ]
Skończyłem misje 3. Fabuła: Gdy po odparciu najemników zmierzałeś w kierunek z którego przybyli, wpadłeś w zasadzkę. Przeciwników było 2x więcej ale ty nie zawróciłeś i liczyłeś na siłę twoich dzielnych rycerzy.
http://www.sendspace.pl/f...96425ed82885292
Screen mini mapy
http://img195.imageshack.us/i/screen3ig.png/
[ Dodano: 26 Październik 09, 16:07 ]
Witam. Przedstawiam wam fabułę 4 mapy:
Gdy odparłeś atak Najemników zauważyłeś wioskę i z resztką wojsk zmierzałeś w tą stronę.
Burmistrz przybiegł do ciebie i z radością ciebie przyjął i ogłosił ucztę dla przybyszów. Gdy połowa ludzi zasnęła podszedł do ciebie burmistrz z prośbą. Bandyci atakowali tą wioskę od dłuższego czasu. Chciał się ich pozbyć a William (ty) miałeś taką propozycje. Ty wybronisz ich przed bandytami i ogrodzisz ich wioskę, a w zamian chciałeś produkować bronie i wyszkolić wojsko by zaatakować twierdzę arabów.
Na razie tylko fabuła bo mapę muszę jeszcze przetestować.
P.S.: Co sądzicie o poprzednich mapach?
Gekonius masz wersję twierdzy krzyżowiec 1.1. Dlaczego? Ponieważ jeśli pobierzesz mapę do wersji 1.2 a masz 1.1 to będą jakieś kłopoty z wyłączeniem i aplikacja ci się zamknie. AcHiLLeS_ jeśli masz wersję 1.2 lub 1.0 to lepiej nie pobieraj, bo i tak ci nie będzie dobrze działać.
Mam wersję 1.0 a mój kumpel używa wersji 1.1 i bez problemów możemy w sieci grać. Poza małymi lagami nie mamy żadnych kłopotów. Więc wytłumacz mi to twoje pytanie ::Cytuję:: "Gekonius masz wersję twierdzy krzyżowiec 1.1. Dlaczego?".
I jeszcze coś. Skąd chciałbyś wiedzieć jaką ja mam wersję?
Jak pobieram mapę do wersji 1.0 lub 1.2 to mi nie chodzi więc czemu ty nie masz wersji 1.1? No chyba że masz patch który udostępnia lub łatkę która odblokowuje mapy do wszystkich wersji to spoko.
Ja mam wersje gry 1.1 i mi chodza bradzo fajne t Gokeniu graty ;P i czekam na następna misje tylko zrób cos w stylu oblężenia porzadny zamek z duzą ilościa łuczników i fosą a agresorowi daj tarcze i łuczników konnych troche rycerzy i pałkarzy:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum