Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 5 Wrzesień 09, 18:05
Cytat:
Ulubiony użytkownik: nie głosuję ( bo ma być tylko 1).
Tu się zgodze, bo w tej kategorii na 99% przypadków osoba wolałaby wpisać więcej osób, 2-3 np.
Bo zwykle jest tak, że osoba lubi kilka osób tak samo.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 5 Wrzesień 09, 18:34
może byście głosowali? nie po to jest ten temat.
To nie jest głosowanie, tylko zgłaszanie kandydatów. Różnica jest spora...
Mimo wszystko, mam nadzieję, że jeszcze kilka osób poda swoje nominacje. Przypominam, że macie czas tylko do północy. - Odyn
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 6 Wrzesień 09, 17:31
Chodzi o pełnoprawnych moderatorów, a nie twórców gier forumowych.
A poza tym Kokoju się pisze z dużej litery. To imię.
Chodzi o tych z zielonymi nickami - Odyn
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Fryderyk Nietzsche
Ostatnio zmieniony przez Odyn 6 Wrzesień 09, 19:59, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum