Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Na Wiki Stronghold Kingdoms znalazłem trochę nowych informacji Na razie ta strona jest pełna pustych artykułów, tylko z nagłówkami, ale za niedługo można spodziewać się jakiś aktualizacji. Dlatego warto będzie co jakiś czas przeglądać jej zawartość.
W grze znajdziemy kilka nowych budynków (właściwie to nie takich nowych, bo w S2 była większość z nich ):
Ferma drobiu i prosiaków, ogrody warzywne i winiarnia
Reszta bez zmian, dokładnie taka jak w pierwszej grze z serii.
W tym temacie będę umieszczał wszelkie nowinki, które uda mi się odnaleźć. Oczywiście zachęcam do komentowania.
Ostatnio zmieniony przez Odyn 3 Styczeń 10, 09:57, w całości zmieniany 1 raz
Masowa Gra Multiplayer ;] Coś jak Wow, albo Metin, tylko strategia. Budujesz zamki, mają swój czas (wzorując na screenach i wywiadzie). Kraj podzielony na malutkie zameczki, którymi dowodizmy. Nie ma króla,ataki, jakieś ulepszenia. Pomieszanie SH, Traviana/plemion etc.
Z tego co widziałem jest chyba jeszcze bohater którego ulepszamy... Czyli coś jeszcze jak battleknight.
Albo chociaż ulepszenia zbroi, mieczy, jak i broni miotającej. Oczywiście jakieś specjalne budynki do badań, najlepiej na dwóch poziomach. Ale to już nie od nas zależy.
Gra w: Stronghold Kingdoms, Twierdza 2
Wysłany: 6 Wrzesień 09, 08:31
Przydałaby się mała szkoła dla wyszkolenia kmieci do pracy np. w sadzie czy piekarni.
Większa szkoła np. dla znachora, poborcy podatkowego czy kata (jeśli będzie).
Jakiś budynek, który co jakiś czas odwiedzaliby pracujący nad bronią i szkolili się aby wytwarzać lepszą broń.
Mi pasuje
_________________ W życiu łap szczęśliwe chwile, inaczej zostaniesz debilem.
Gra w: Stronghold Kingdoms, Twierdza 2
Wysłany: 6 Wrzesień 09, 13:02
Warsztaty mogą mieć poziomy np. od 1 do 3 wraz z postępem badań mogą się powiększać i zmieniać nieco wygląd oraz produkować coraz lepszą broń. Jak w Settlers 5.
_________________ W życiu łap szczęśliwe chwile, inaczej zostaniesz debilem.
No tak, ale chyba każdy warsztat kowalski nie będzie produkował innych mieczy? To byłoby trochę dziwne.
1 warsztat a mielibyśmy tam możliwość zmiany rodzaju produkowanej broni, dodatkowe wzmacnianie hartowaniem itp, nie wiem czy to by zrobili ale oby nie zrobili jakiś magicznych broni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum