Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 16 Grudzień 08, 20:12 Re: Stare Strony Klanów i Graczy
HolyKing napisał/a:
X2X vs DHK ( WAR )
Kod:
http://www.freewebs.com/x2xcheats/
Na tej stronie już w pierwszym punkcie widać jak HolyLord kłamie. BloodLord to był HolyLord. Raz mu się pomyliło i do mnie napisał wiadomość ( jako HolyLord ) z konta BloodLorda, a potem mnie prosił żebym nikomu nie mówił ^^. Ale musiałem powiedzieć, bo się wpieprzył jako BL do klanu KOD, w którym byłem wtedy ...
Don Kamillo vs Slawko --- WYGRAŁ..... <lol><lol>Slawko<lol><lol>
ahahaha - śmieje się z tych <lol>'ów :d
DonKamillo napisał/a:
Graliśmy na mapie dla noobów czyli K@W The Contest. (jak chciałem grać na Low Rec to uslyszalem że to nie normalna mapa a Sławko podobno ma na niej rekord na 20 pt, 3k i 50 speed.... 57k:shock: )
O w pytę chyba dodałeś 30k do wyniku albo to na 1h xD
DonKamillo napisał/a:
Otrzymałem dziwną odpowiedź, że za szybko i normalnie on gra na speed 35 . Miałem po no rush 20k więcej ale przegrałem .
xDD
DonKamillo napisał/a:
Mianowicie budowanie po no rush daleko poza zamkiem św. miejsca do których oczywiście chodzili ludzie (np. piekarze)
ehehehe
DonKamillo napisał/a:
hmm... Ja umiem grać na wszystkich mapkach ale K@W The Contest to jest mapa typu mapy klanowej Maxior czyli... Lepsi gracze wiedzą, że jest noobowa. A co do reszty klanowiczów to będziemy pracować żeby umieli grać uniwersalnie czyli na każdej mapie...
Dobre akcje były z tym rekordem... 60 k Ale i tak pozniej Damian (SL>LTX>GTW) jeszcze go przebil... on zrobil bodajze 70k... a jak na knighty gral to tez na low recu mial 400 hehehe
heheh no wiem... 400 knighta na low recu to jest 100 mniej niz ja na event 05 robie.... a wyobraz sobie jak on sie ze mna i z Arma klocil ze na prawde tyle zrobil... a jak mu nie wierzylismy to nas wyzwal 2vs1 to była dobra gra... DonKamillo & Arma vs Damian
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum