Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Smoki można łatwo zniszczyć. Jakoś nigdy nie robiły mi dużych problemów. Zazwyczaj koło 20 harpunów i nawet nie zdąży mi spalić wojów na jednej wieży, a czasem podleci do królowej lodu to ma przesrane Ona potrafi zamrozić wszystko.
najgorsze są nietoperze czyli Vlad. są szybkie zwinne i jak leci ich chmara żadna ilość harpunów nie powstrzyma przed mniejszymi/większymi stratami. Reszty nie stawiam w rankingu bo nie są jakimiś trudnymi przeciwnikami.
Usunąłem Wasz kulturalny dialog. Elmo, nie Ty tutaj jesteś od upominania użytkowników - wreszcie mogę to powiedzieć nie bezpodstawnie ;p. Jednakże, TwierdzoBossie - rozwiń myśl. Napisz dlaczego "ten lodowy ziom" (Siegfried?) jest wg Ciebie dobry, co daje mu przewagę nad innymi botami, poprzyj argumentami swoją wypowiedź. Masz już jednego warna, jeszcze chwila i zarobisz drugiego. Siwy
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Ostatnio zmieniony przez Siwy 18 Lipiec 12, 14:45, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum