Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Chciałbym aby modek przykleił temat. Witam wszystkich. Chciałbym dodać pełne spolszczenie do gry Stronghold Crusader. Spolszczenie w pełni spolszcza wszystkie wiersje Stroonghold Crusader Czyli: Zwykły, Warchest i Extreme. Link: http://rapidshare.com/fil...ader_Extreme.7z
Instrukcja: Plik należy rozpakować Winrarem. Kiedy spolszczenie się ściągnie, zawartość folderu należy wypakować do folderu z grą. Nie należy wypakowywać pliku fx, tylko wejść w niego i wypakować folder speech do foldery fx w grze.
Najczęściej zadawane pytania:
Czy z tym spolczeniem będą działać postacie z Warchesta?
- Tak postacie z Warchesta będą działać.
Pojawaiają mi się krzaczki. Co mam zrobić?
- Niestety po zainstalowaniu byle jakiego spolszczenia krzaczki będą się pojawiać. Nic na to nie da się poradzić.
Zainstalowałem spolszczenie i głosy przeciwników są polskie a napisy angielskie. Co może być tego przyczyną?
- Najwyraźniej nie podmieniłeś pliku cr.tex:).
Czy to spolczenie było sprawdzane? Jeśli tak to w jaki sposób?
- Tak spolczenie było spawdzane Prze zemnie. Także miałem angielską wersje a gdy je zainstalowałem zmieniła się na polską.
Czy aby wszystkie głosy będą polskie?
- Tak wszystkie oprócz jednostek arabskich.
Dziękuje i pozdrawiam maciekolos.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Im więcej odnośników do podstron stronghold.gry-online.pl, tym lepiej dla nas.
Unikajcie jednak linkowania bezpośrednio do plików. Z takiego zachowania nie ma praktycznie żadnych korzyści, a jedynie obciążamy serwer.
Nie ma takiego spolszczenia gdzie by nie było krzaczków.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum