Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Im więcej odnośników do podstron stronghold.gry-online.pl, tym lepiej dla nas.
Unikajcie jednak linkowania bezpośrednio do plików. Z takiego zachowania nie ma praktycznie żadnych korzyści, a jedynie obciążamy serwer.
A są polskie dialogi? Bo jak tak to ja swojego z dialogami nie będe do Extrema i Cruska wstawiał...
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
To może byśmy powstawiali spolszczenia z dialogami. To od toonesa do dwójki i jedynki. Moje Stronghold Crusader, Warchest i Extreme spolszcza. No i wszyscy wiemy że nie wyszły jeszcze polskie dialogi do Legendsa.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Dobra do rzeczy. To moge wstawić to spolszczenie na forum tak jak toones?
Sorka że dopiero dzisiaj odpowiadam, wiem dobrze o tym że spolszczenie jest też na stronie głównej, ale są tam same napisy. Dlatego tutaj wrzuciłem jeszcze folder Speech.
P.S Na razie wyjeżdżam na krótkie wakacje nie będę odpisywał.
Twoje spolszcza tylko Warchest a moje całą serie Stronghold Crusader
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum